...чак сега включвам,че това май е за мен...благодаря за предупреждението,съжалявам,че не съобразих, моля да бъда извинен...още веднъж сори..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дуралюб-...За и Против
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
...аз останах с впечетление, че колегата като инженер и прочее вещ по желязото, реши да сподели малко положителен практически опит ...и аз като подобно такъв, случайно ползвал същите продукти ( не се познаваме, факт ) също реших да споделя своя опит ( впрочем също съм ползвал и други продукти ) ...мисля, че и двамата бяхне достатъчно обективни
...сори, ако е прозвучало като скрита реклама ...от моя страна поне - не беше !!!
...технически, нивото на форума е доста ниско ...малко положителен практически опит никак не е излишен ...сори, тоя път ако се нарушават нечии "майсторски" интереси
Comment
-
Първоначално публикувано от mllКъм fred...и колегите....Колега fred , моите уважения, надявам се че изясних неяснотите по което знам от темата...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Правилно и ще се държим културно.
Бтв, мислех си че КГБ беше казал за делото срещу Дуралюб и че са ги осъдили. И като се разтърсих из форума :
Ето в темата от преди 3 години.:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... sc&start=0
Бреххх слонска памет извадих а ?
Иначе в общи линии отзивите са че поне не вредят тези добавки, но май ефекта им е малко преувеличен.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
...не само,че няма да се караме за нищо, а напротив-даже няма да се караме и "за нещо"...тук сме за да си помагаме и защото сме алфисти...в отношенията ни няма място за дразги, и същите трябва да са бетон...
Оценявам компетентността на samara...поздрави,мерси156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Никой с никой не се кара....темата няма смисел да се закрива в сегашния й вариант.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от шофер Покажи съобщениеПолзвал ли е някой новата добавка на Дуралюб за двигателното масло?
Comment
-
Аз съм ползвал тази добавка - нищо не усетих. Ако нещо си е тръгнало не мож го спаси, само да го закърпиш докато намериш будалата да му го продадеш. И тая тема не е ли за техническия раздел - за добавкитеAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
пичове стига глупости. извънземна добавка за нафти, масла, трансмисии. видиш ли се харчат милиони за разработи от автомобилните производители на двигатели и скороти и кво ли не, че и препоръчват разни марки масла. пък то кво било. зимаш просто няква си добавка и сичко става по бързо по тихо по мазно. и оная прахосмукачка дето струва 5000 лева като ми напрайха рекламата и ми са присра. една вода и един парцал и си измивам теракота за без пари. матрака и холовата гарнитура няма да ги тупам с 5000 левова прахосмукачка. по евтино ми е да си купувам нови като се изцапат!JTD 105+
Comment
-
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениепичове стига глупости. извънземна добавка за нафти, масла, трансмисии. видиш ли се харчат милиони за разработи от автомобилните производители на двигатели и скороти и кво ли не, че и препоръчват разни марки масла. пък то кво било. зимаш просто няква си добавка и сичко става по бързо по тихо по мазно. и оная прахосмукачка дето струва 5000 лева като ми напрайха рекламата и ми са присра. една вода и един парцал и си измивам теракота за без пари. матрака и холовата гарнитура няма да ги тупам с 5000 левова прахосмукачка. по евтино ми е да си купувам нови като се изцапат!
Comment
-
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениепичове стига глупости. извънземна добавка за нафти, масла, трансмисии. видиш ли се харчат милиони за разработи от автомобилните производители на двигатели и скороти и кво ли не, че и препоръчват разни марки масла. пък то кво било. зимаш просто няква си добавка и сичко става по бързо по тихо по мазно. и оная прахосмукачка дето струва 5000 лева като ми напрайха рекламата и ми са присра. една вода и един парцал и си измивам теракота за без пари. матрака и холовата гарнитура няма да ги тупам с 5000 левова прахосмукачка. по евтино ми е да си купувам нови като се изцапат!Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment